CONTACT

ACT Hospitality & Vitality

Advies | Coaching | Training

ACT | HUMAN DESIGN GUIDING

"Ken u zelve…."

Human Design wordt ook wel de wetenschap van de differentiatie genoemd: het laat zien hoe uniek jij bent en biedt diepgaande kennis en inzichten over  aangeboren kwaliteiten, valkuilen en conditionering. De grote kracht schuilt in de eenvoud van de 'bodygraph' en de praktische handvatten die je ondersteunen bij: Leven wie je bent. 

CONSULT EN INFORMATIE

WORKSHOP 'LIVING YOUR DESIGN'

OVERIGE ACTIVITEITEN

Je kunt bij ons terecht voor een individueel consult of coaching traject.

 

Op jovianarchive.com en ihdschool.com kun je veel informatie, fragmenten en links vinden. Ook kun je daar gratis je bodygraph opvragen. Als je de introductie liever in het Nederlands ontvangt, ACT NOW.

 

Tarieven (excl. btw) per uur:

particulier: 75 euro

zzp: 105 euro

zakelijk: 135 euro

Heb je kennisgemaakt met Human Design en wil je er graag dieper op in gaan? Dan is deze workshop Living your Design (LYD) de eerste stap naar verdieping en transformatie; je maakt jezelf vrijer van oude conditioneringen en kunt meer leven wie je bent. Ook kun je het Human Design systeem in grote lijnen toepassen in je gezin, je omgeving, je werk. Je ontvangt goed verzorgd cursusmateriaal in het Nederlands, wat prettig is als naslagwerk. 

 

Er zijn diverse vormen mogelijk: één-op-één, in een kleine groep tot 5 personen of in een grotere groep, met twee of drie guides. In totaal zijn er 20 contacturen, die tijdens een weekend + terugkomdag plaatsvinden of in andere vormen, b.v. een serie van 8 x 2,5 uur.

 

Tarieven (exclusief btw):

particulier: 295 euro

zzp: 395 euro

zakelijk: 495 euro

Kennismaken met Human Design: je ontvangt een informatiemapje in het Nederlands en je persoonlijke Human Design chart met korte toelichting. Wil je dit thuis organiseren of op locatie? Nodig ons gerust uit. 

 

Inspiratiemiddagen: gericht op ontmoeten, inspireren, delen met en leren van elkaar. Voor iedereen met interesse in Human Design. Laat je het ons weten als je hier behoefte aan hebt? 

 

Jaargroep: voor mensen die al een LYD en/of overige basiscursussen hebben gevolgd om te experimenteren met  'Leven wie je bent'. 

 

 

CHECK DE KALENDER VOOR HUMAN DESIGN

OF MAAK EEN AFSPRAAK

Met ACT Hospitality & Vitality maken wij de wereld graag een beetje mooier, door te leven wie we zijn, met liefde voor de mens die wij zijn en die de ander is. We geven onze inzichten, kwaliteiten, vaardigheden, levens- en werkervaring door om bij te dragen aan gastvrije, vitale en zelfbewuste mensen en organisaties.

ACT HOSPITALITY & VITALITY

ADVIES | COACHING | TRAINING

Nationaal Landschap Centrum

Veerweg 1c | 3281 LX Numansdorp

06 120 23 005

info@acthospitalityvitality.nl

Jacolien de Koning

© 2019 ACT Hospitality & Vitality

ACT Hospitality & Vitality

Advies | Coaching | Training

MENU